Werkwijze Oefengesprekken

Hoe werkt het?

Met een oefengesprek ga je op locatie of online aan de slag met dat gesprek waarin je jezelf wilt verbeteren. Een oefengesprek duurt ongeveer 1 uur en 15 min. en is één op één. Zowel Janneke als Lucienne hebben hun expertise. Maar het kan ook zijn dat jij zelf een voorkeur hebt met wie je wilt oefenen.

Allereerst hebben we een (gratis) telefonisch of online kennismakingsgesprek van een half uur om aftestemmen wat jouw behoefte is en wat je wilt oefenen en bereiken. Dan plannen we een oefengesprek in. Afhankelijk van je doel kan één oefengesprek voldoende zijn, maar is het ook mogelijk meerdere oefengesprekken te voeren.

Zowel Janneke als Lucienne zijn ervaren trainingsacteurs en coaches. Zij stappen in de gewenste rol van je gesprekspartner, zodat je op een zo realistisch en natuurlijk mogelijke manier kan oefenen met je gesprek. Na een gesprek kun jezelf terugkijken hoe het voor jou gevoel en krijg je terug hoe je gesprekspartner het gesprek heeft ervaren. Wat zijn je sterke punten en waar kan je je in verbeteren. Ook kunnen we onderzoeken wat maakt dat het gesprek lastig voor je is. Zijn er belemmerende overtuigingen die je in de weg staan? En hoe kunnen we die ombuigen naar meer ondersteunende overtuigingen. Zodat je met meer vertrouwen en handvatten het betreffende gesprek ingaat.

Waar en hoe?

Op locatie betekent dat wij afspreken in een coachruimte in Drenthe, Groningen of Friesland. Online is ons bereik vele malen groter en hebben we beiden afgelopen tijd zelf ervaren dat dit ook heel effectief werkt.

Wat kost het?

Een oefengesprek kost 99 euro exclusief BTW.

...

Wil je een oefengesprek aanvragen?

Geef je op via onderstaande button.

AFSPRAAK MAKEN
Webdesign: Alwin de Koop, CodeGorilla | Fotografie: Dany Brix | Tekeningen: Pim Frikken