top of page

Wie zijn wij

Janneke Renkema
Gesprekscoach & trainingsacteur

Learning by doing (5).jpg

Op een spelende manier ‘wijzer’ worden. Dat is mijn slogan al sinds ik in het begin van deze eeuw werk als trainingsacteur. Ik heb meerdere opleidingen gevolgd zoals een NLP-opleiding tot coach, coachen op de onderstroom enz.

 

De laatste jaren heb ik mij ontwikkeld als trainer en heb ik in vele noordelijke ziekenhuizen trainingen ‘omgaan met grensoverschrijdend gedrag ’verzorgd. Mijn trainingen zijn altijd interactief met veel speelse werkvormen. Vanzelfsprekend kan ik ook altijd nog ingezet worden met mijn ervaring als acteur.

Het mooiste is als mensen zich door mijn spel laten meevoeren en vergeten dat het een oefening is. Door de opbouwende feedback en het opnieuw oefenen met feedback “valt er regelmatig een kwartje”. Mijn stijl kun je omschrijven als toegankelijk, creatief en enthousiast. Mensen voelen zich snel bij mij op hun gemak door mijn open, accepterende houding.

Lucienne Scholten
Gesprekscoach & trainingsacteur

Learning by doing (4).jpg

Sinds 2005 werk ik als trainingsacteur. Ik heb al van kinds af aan een passie voor theater en een grote interesse voor menselijk gedrag. En dat viel heel mooi samen in het vak van trainingsacteur. Later is daar ook gesprekscoaching bij gekomen. Ik vind het fijn om mensen te helpen bij hun ontwikkeling en in hun kracht te zetten.

Ik heb eerder vijftien jaar als dramatherapeut in de kinder- en jeugdpsychiatrie gewerkt. Hierdoor heb ik veel ervaring opgebouwd in de gezondheidszorg en later in het bedrijfsleven. Ik geloof in een leven lang leren en heb ook veel cursussen op theater- en communicatiegebied gevolgd, waaronder een NLP practitioner en master-opleiding. Ik kan snel een laagdrempelige en prettige sfeer creëren, waardoor het makkelijk wordt om te oefenen en te experimenteren met gedrag. Mijn spel is naturel en naderhand kun je van mij feedback verwachten die respectvol en opbouwend is.

bottom of page