“For the things we have to learn before we can do them, we learn by doing them.” Aristoteles

Wie ben ik?

Ik ben Janneke Renkema

Op een spelende manier 'wijzer worden. dat is mijn slogan al sinds ik in het begin van deze eeuw werk als trainingsacteur.

Daarnaast ben ik trainer en coach.

Door mijn ruime ervaring als trainingsacteur maar ook door mijn levenservaring kan ik me erg gemakkelijk verplaatsen in andere mensen.

Ik lever daarbij realistisch spel waardoor mensen soms 'vergeten' dat ik acteur ben. Daarnaast geef ik op een constructieve concrete manier feedback zodat mensen handvatten krijgen om ander gedrag uit te proberen.

 

De laatste jaren heb ik mij ontwikkeld als trainer en heb ik in vele noordelijke ziekenhuizen trainingen 'omgaan met grensoverschrijdend gedrag' verzorgd.

Ik ben vertrouwd met veel theoretische modellen Roos van Leary, kernkwadranten, voice dialogue, communicatiestijlen, NLP.

Ik werk niet volgens een theoretisch model maar grijp hier ter verduidelijking regelmatig op terug.

Als coach heb ik met clienten gewerkt met  vragen van persoonlijke aard tot vragen over hoe kom ik tot mijn recht in een pitch/presentatie?

Mijn kracht: inlevend, speels, creatief , enthousiast, betrokken, laagdrempelig, outofthebox denker.

 

Waarom

Mijn missie is een leeromgeving creëren voor o.a. trainers, coaches, docenten van volwassenenonderwijs en iedereen die, net als ik, gelooft in het leren door ervaren.  Waar in een veilige omgeving geoefend kan worden. Omdat ik geloof dat verbinding maken, kennis delen en ervaring opdoen je laat groeien, mij laat groeien. En daar krijg ik energie van en word ik blij van. Daarom!